Щерката на Мария е на почивка в Занзибар, но без нея, а в компанията на баща си Димитър Андонов, научи HotNews. С тях е актуалната му жена Никол и двете им деца Ивайло и Кая. Фолк певицата очевидно е изрязана от семейната компания, но това едва ли се дължи на поети ангажименти след завръщането й на музикалната сцена.

12-годишната Марая се похвали за екзотичната си авантюра с няколко снимки в Инстаграм. Майка й също побърза да сподели радостните моменти на момичето си, което е в танзанийския остров от миналата седмица. На един от кадрите тя е с братчето си, което Мара галено нарича Иви. Прави впечатление, че момчето е облечено по последен писък на модата - бяла риза, къси панталонки на Burberry, шапка с козирка на Givenchy и чехли на Fendi. Голямата му сестра също е в тон с популярната луксозна английска марка, залагайки на черен потник Burberry.

Марая споделя почивката и с по-малката си сестричка, която ощастливи бизнесмена през 2019-а и любимата му Никол Милева. "Моят партньор в престъплението", пише каката под атрактивната снимка от плажа, където двете са в червени бански.