Ново жури, наред с Фънки, Казасян и Вергов ще оценява в Капките изненадващо. Осем от най-добрите участници в предходните сезони,  и нов регламент за гласуване очакват зрителите тази вечер в първото шоу от „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. Всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.

Така на практика те стават второ жури, конкуренция на втръсналото. В него снахата на процудента Халваджиян Алекс Енева ще е единствена дама, точно като Хилда Казасян в първото жури. След като в предишния сезон на Капките въобще не я видяхме заради страха от ковид, в сезон 9 Алекс се урежда с нова, по-голяма роля. Дали това не е проба блондинката, която зарадва Халваджиян с две внучета, да излезе от образа на танцьорка и бивша адреналинка и да стане водеща или поне жури в други предавания, предстои да разберем.

 „Вълнувам се много, защото в девети сезон са 8 участници, които знаят всичко за шоуто! Но не знаят, че ще има нов регламент. За първа година менторите ще могат да дават 10 точки. Другите промени не мога да ви ги издам, ще видите довечера“, сподели водещият Васил Василев – Зуека за „Здравей България“ и добави, че според него това ще бъде най-добрият сезон на „Като две капки вода“ досега.

Тази вечер на сцената осемте звезди ще излязат в първите си превъплъщения. Михаела Маринова ще влезе в образа на Бони Тейлър, Къци Вапцаров в този на Тил Линдеман, Фики ще бъде Дони, Поли Генова ще пресъздаде провокативната Lady Gaga, а Софи Маринова индийската певица и актриса Ашвария Рай. Милица ще покаже на публиката двоен образ – Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд, Рафи ще имитира цяла рок група – KISS, a AZIS ще влезе в ролята на роклегендите – Europe.