Бременността на Ева Веселинова протича публично в личния й Инстаграм. Там бившата панелистка в "На кафе" информира общността си час през час с колко сантиметра е наедрял коремът й, в каква детска количка ще се возят близнаците й, но най-досадни са сторитата й, с които ежедневно показва с какви подаръци я заливат всевъзможни фирми и брандове. Симпатичната блондинка до толкова се е срастнала със социалната мрежа, че спами аудиторията си с подробности какво закусва, обядва или пък вечеря.

Едновременно с това Ева чете и литература за това как протича бременността и какво да очаква от първите месеци на майчинството си. Но изглежда е пропуснала някои от най-важните текстове, касаещи менюто на бременните и това от кои плодове е добре бъдещите майка да се откажат, докато износват децата си. Интернет изобилства от множество статии за храни и плодове, с които бременните трябва да внимават и един от тях е ананасът. Този малък, но съществен детайл Ева е пропуснала да добави към знанията си и тези дни изтръпна, след като се наслади на екзотичния плод, видя ПИК.

След като качи стори с ананаса, притеснени майки образоваха Веселинова, че е по-добре да не повтаря закуската си, докато роди. По принцип, ананасът е много полезен за организма, поради наличието на витамин С, А, калий, манган, магнезий и други. Причината обаче да не се препоръчва при бременност е наличието на бромелаин ензими, които могат да омекотят матката и таза, като предизвикат силни контракции или спонтанен аборт. Ананасът може да причини диария или алергия."Това изобщо не го знаех. Писаха ми много мамчета. Благодаря ви", призна бъдещата майка на близнаци.