Комикът Ники Станоев се тунингова. С това закачливо сравнение с родните плеймейтки актьорът съобщи, че се е подложил на процедура за присаждане на коса.

„Казвате, че съм комик , шоумен , шашкънин... оня от тиктока но преди всичко аз съм Актьор ! Това е моето нещо и когато се появи някакъв бъг който ме ограничава, особено в момент в който вече съм установен като актьор , като типаж .... правя всичко възможно , за да го преодолея. Ще кажеш : Еее, ми то талантът не се влияе от това ... Така е , но продуцентите и режисьорите се влияят Все едно плеймейтка да си сложи... - ми за работа е“, намига Станоев в социалните мрежи.

Актьорът не пропусна да сподели и кадри от приключението си в клиниката, в която отишъл по съвет на колегата си Ивайло Захариев. „Процедурата е дълга, но безболезнена , имаше и обедна почивка с хапка и пийка Оттук насетне предстои дълъг път , по опазването на реколтата , после растеж , жътва , пак растеж и така докато стане пак“, уточнява още Станоев. По думите му, той е отворен към въпроси за самата процедура, като е вероятно да качи и влог от преживяването.

източинк:Монитор