Бившата панелистка в предаването „На кафе" Eва Веселинова вече е избрала дата за раждането на близнаците си. Блондинката се е консултирала с астролог, който изчислил нумерологично кога е най-подходящо да стане майка. Блондинката пази в пълна тайна на коя дата се е спряла, като само гинеколожката и бащата на бебетата са наясно кога ще се появят на бял свят бебоците.

„С близнаците заснехме първата си фотосесия заедно", написа Ева към видеото, което публикува в инстаграм. Става въпрос за фотосесия на бременното коремче на Ева, облечено в красиви рокли. Блондинката сподели още, че е щастлива, защото обувките с токчета все още й стават. „Все по-близо до срещата с близнаците - с усмивка и пълно с любов сърце. Вече нямам търпение и се подготвям усилено за най-щастливата среща в живота ми“, казва пищната красавица.

Веселинова е решила да вземе пример от Светлана Василева, която дори не си пие кафето без да се е посъветвала с астролог. „Нали сега така е модерно. Уж си по-ВИП ако си родил по предварително съгласувана дата”, коментират из светските среди. Усмихнатата блондинка, която бе натирена от предаването „На кафе”, се е консултирала с известна столична звездобройка.

Преди дни красавицата качи клипче как е на пазар за количка, легълце, кошара и бебешки аксесоари. Разбира се, всичко трябва да е по 2 броя, за двете бебета. Освен кога ще роди, Веселинова упорито крие и пола на бъдещите си деца, както и мъжа, който ще стане баща. Както „Уикенд” писа, става дума за доста по-възрастен от блондинката грък, с когото Веселинова поддържа интимни отношения от няколко години. Той е семеен и заради това се крие, че има връзка с 35-годишната блондинка. Според източниците ни, той е обезпечил Ева с жилище в престижен столичен квартал. А дали децата са ин витро, или заченати по естествен път, знаят само те и лекарите.

В началото на септември, когато „На кафе" започна есенния си сезон, се потвърди, че Веселинова няма да е част от предаването. Веднага тръгнаха всякакви слухове, а най-спряганият бе, че тя ще участва в шоуто „Маскираният певец". През цялото време Ева мълчеше. Моментът, когато сподели, че има мъж до себе си, бе 17 септември - Денят на Вяра, Надежда и Любов. Блондинката вече е в последния месец от своята бременност и се очаква да роди до дни, писа Уикенд.