Любимецът на тийнейджърите Емил Конрад никога не е криел, че е осиновено дете, а с днешна дата успя да разбере и произхода си. Влогърът, написал няколко успешни книги, заради които се извиваха сериозни опашки по книжарниците, направи разкритието навръх Ивановден. 

Той е стигнал до корените си още миналото лято след ДНК тест, но едва сега споделя разкритието си, а именно, че във вените му тече не толкова българска, а италианска и гръцка кръв. Младежът успява да открие майка си само за два часа ровене в интернет, макар и информацията, с която разполага да е оскъдна. С биологичната си родителка дори се срещат на живо. "Тя беше много щастлива, че съм я потърсил, всичко мина окей. Тя е била много млада, когато е забременяла с мен", споделя във видеото Конрад. При живия им контакт тя му разказва, че срещнала бащата на Конрад в бар в Италия и след кратка авантюра забременява. Тогава италианецът дори не разбира, че чака дете, а новината достига до него едва преди три месеца. Така Емил се оказва четвъртото му дете. "Не беше много сигурно, че майка ми ще открие моят баща, защото те никога не са поддържали връзка през целия си живот", раказва за перипетиите в търсенето му. "Баща ми обаче не знае български, говори малко английски и ни е трудна комуникацията. Другото препятствие е, че не живеят в България, но се чуваме редовно, а заради ситуацията в момента не можах да отпътувам до Италия", обяснява влогърът.

Синеокият младеж, който има над 320 000 последователи в социалните мрежи научава, че е осиновен на 13 години. Твърди, че никога не се е вълнувал кои са истинските му родители, но сега след като вече знае кои са те, ще поддържа отношения с тях, защото и двамата приели добре факта, че той ги е открил. 

Ето цялото видео, в което Емил разказва как е стигнал до биологичните си родители. Също така дава и съвети какво да направят ако са в неговата ситуация.