Ричард Величков се похвали, че най-после е успял да си хване гадже. Маданският мачо, който първо стана за смях във "ВИП Брадър", а след това се изложи и с опасната добавка “Липовон”, сам пусна кадър с гаджето си - доста малка, но видимо красива девойка. Част от последователите на Ричи в социалната мрежа се усъмниха дали момичето има 18 години.

Величков предвидливо е забранил коментарите под снимките си и те могат само да се лайкват. Бившият носител на титлата “Мистър София” не спираше да точи лиги по всяка по-засукана красавица, която се мернеше в обкръжението му.

Припомняме, че фитнес инструкторът стана известен най-вече със злополучната си свалка в Къщата на "ВИП Брадър" с моделката с българо-германски произход Розмари Тишер. Фитнес инструкторът се постара да убеди Рози, че ако правят секс в Къщата ще си вдигнат рейтинга и няма да бъдат изхвърлени от шоуто дълго време. Тя се опита да го разубеди да не го правят, защото ще се изложи пред семейството си и гаджето си, германец, но въпреки това чаровната брюнетка не се съпротивлявала дълго на набезите на фитнес гуруто и те се разписаха като едни от малкото участници, мачкали чаршафите в шоуто за интриги.

После Ричард се похвали пред съквартирантите какво е правил с Розмари. На всичкото отгоре Ричард Величков номинира манекенката за изгонване, като се мотивира, че тя не била негов тип момиче. Величков сравни чаровната брюнетка с вафлите, които съквартирантите похапват в Нови хан. „Не ми харесват тук вафлите, но ги ям, защото няма други“, заяви той.

След тези негови откровения мрежата завря от порицания, като обявиха инструктора за „антипатичен” и „палячо”. А съквартирантите дори измислиха песен, в която го осмяха и нарекоха „супер жалък сваляч”, пише Лупа.