Чаровната певица Прея свали 20 кг. само за няколко месеца, но не може да се нарадва на новата си фигурата. Във вторник вечерта гласовитата полунигерийка се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис” и втрещи не само водещия, но и зрителите с черна ултракъса рокля. Минижупът на 26-годишната певица разкриваше не особено приятна за окото гледка – хем пухкави, хем криви крака с големи татуировки.

Прея представи новата си песен „Пожар”, а след това разказа, че новият й сингъл й е донесъл коронавурис. Точно ден след снимките тя се разболяла и останала под карантина 10 дни. За неин късмет го преболедувала много леко. Изгубила си само обонянието, но болестта не засегнала апетита й и продължила да си похапва.

Темата за килограмите е болезнена за Прея. По време на участието й в предаването „Музикална академия” през 2013 г. естрадната легенда Кичка Бодурова се счепка с пълничката мулатка. В пороя от думи Кичка каза някои особено груби неща, свързани с килограмите на Прея. „Дебела си, отслабни, че след 10 години ще е страшно”, обиди я ветеранката. След предаването младата певица започна битка с килограмите, които ту сваля, ту отново натрупва.

„Винаги съм смятала, че ще си остана дебела. Цял живот бях такова дете и в един момент дори свикнах. Като си известен обаче, всеки те гледа под лупа и не исках да продължавам да давам поводи за подигравки. Казах си – абе, ти воля нямаш ли?! Нали уж нямало невъзможни неща – и ето, че стана. Темата отслабване вече не е зловеща и страховита за мен, както преди“, признава чаровницата, писа Уикенд.