Алекс Раева държи настрана медиите от личния си живот, особено след като стана майка на дъщеричка. Бившата детективка от „Маскираният певец” за първи път показа кадър от дома си в профила си в инстаграм, при това в комична ситуация. Малко куче на нейна приятелка буквално се е качило на главата на певицата, която пък се шегува, че спешно трябва да иде на фризьор.

Йоркширският териер е също инстаграм звезда със свой профил в социалната мрежа, но не това е най-важното на майтапчийското фото, видя Hotnews.bg. За сефте Алекс разкрива част от дома си, при това най-важната-кухнята. Бърза справка показа, че тя е обзаведена от известна фирма, като цените за подобна средиземноморска мебел започвал от малко повече от 6 бона и свършват на 15 000. Сумата не е проблем за съпруга на Раева, който е бизнесмен от Благоевград.

Тя самата не е безразлична към кулинарията-заедно с Рафи Богосян бе водеща на сладкарско предаване, което нямаше желания успех. Тя е любителка на италианските и азиатските манджи, но без проблем приготвя и много български ястия-от баница, през капама до сърми. Много обича кисело зеле и явно то ще бъде и на трапезата й за идващата Коледа.