Преди няколко седмици стана ясно, че Ветко Арабаджиев (с рождено име Вълчо) се е заразил с К19 в затвора и състоянието му е тежко. Днес съпругата му Маринела Арабаджиева публикува емоционален пост във Фейсбук, в който разкри, че съпругът й се бори за живота си и се нуждае от операция, която обаче не може да бъде извършена, преди да се изчисти от коронавируса.Ето какво написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа преди часове:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".