search icon
search icon

Макаронът тежал точно 100 кила

Костюмът трябваше да скрие доста напълнялата Десислава

Деси Слава и стилистката на "Маскираният певец" Кремена Халваджиян се избрали образа на Макарона заради килограмите на певицата, научи Lupa.bg. С този костюм те е опитаха да скрият кой стои зад маската, но без успех. Фолк изпълнителката от Раднево бе разпозната още в първите епизоди на забавното шоу. За да маскира пухкавото тяло на Деси, стилистката на шоуто Кремена Халваджиян хитро я прикрила под обемистия костюм на Макаронa.

След свалянето на маската зрителите видяха, че гласовитата певица е доста едра и няма общо със снимките, които качва в социалната мрежа. „Моят костюм беше доста по-удобен от костюмите на други участници. Толкова съм щастлива, че не ми се случи да бъда някой друг образ. Представям си, че други участници въобще не са можели да дишат в костюмите си. И при мен имаше такива моменти, но бях намерила начин да се справя с тях.

Моята маска беше по-скоро тежка – около 25 кг, но за сметка на това по-благодатна от към дишане” – разказва изпълнителката, която заедно с костюма тежала точно 100 килограма.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари