Тази седмица лекарите на „Откраднат живот“ ще се срещнат с най-близките хора, които смъртта им е отнела. Поредицата от необикновени срещи ще върне на екран някои от любимите звезди на сериала като Йоана Буковска-Давидова, Мария Каварджикова, Ирина Митева, Васил Банов и др. Миналото и настоящето ще се слеят за доцент Захариев, доктор Тасев, Кръстева и Василев, които ще получат прозрения по време на сложната ситуация в личен и професионален план.

Разтърсваща среща ще има и доктор Хаджихристев, който ще остане непримирим към миналото си и към отношенията с Кая. Сестра Райкова ще трябва да реши дали да се пребори за любовта на младия лекар или да намери утеха при доктор Василев. Кой ще избере тя и ще открие ли желаното спокойствие и любов, предстои да разберем в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Решенията на новия директор на „Св. Анастасия“ ще предизвикат бурни реакции сред някои от лекарите. Пръв срещу доктор Наков ще се изправи доцент Мазов, който ще пожелае да защити интересите на своето отделение. Нови разкрития ще поставят на карта професионалното бъдеще на доктор Петмезов, което ще застраши и други хора от близкото му обкръжение.