Една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята" Ивана Дилова шокира зрителите на Нова телевизия с появата си в студиото на Гала. Риалити звездата провокира със супер изрязан тоалет, от който лъснаха не само краката й, но и дупето и какво ли още не.

Въпреки, че водещата на "На кафе" не изказа мнението си за избора й на рокля, всички зад кулисно изцъклили очи при небрежния стриптийз на брюнетката. Мъжката част със сигурност е най-възхитена, защото гостенката определено има какво да покаже, а и да засенчи много от популярните ни плеймейтки.

След като напусна "Игри на волята" по здравословни причини, Ивана разкри, че е имала проблеми с половинката си. "Малко се поскарахме, но това е друга тема. Така ми се случва, че не ми върви с мъжете", коментира темата Ивана. "Може би срещам подходящите хора в неподходящото време. Че съм труден характер съм труден, но и те не са лесни. Падам си по особени типове. Не обичам да ми е скучно в любовта, спокойни отношения няма да са ми интересни. Трябва ми емоция, аз самата съм много енергична личност", откровена е Дилова.