search icon
search icon

Джулия Робъртс се развежда

52-годишната хубава жена олеква с 200 млн. долара

Холивудската актриса Джулия Робъртс се развежда със съпруга си Даниел Модър. Че двамата имат непреодолими различия стана ясно още през зимата. На празненството по случай 52-ия й рожден ден, Робъртс и съпругът й спретнаха голям скандал пред всички гости. Оттогава насам папараците постоянно ги улавят в лошо настроение. Следващата си сцена двойката заформи на партито след връчването на наградите „Оскар".

Модър изревнувал жена си заради милионера Брус Боци, когото Робъртс открито целунала на събитието. И този момент бе уловен от зоркото око на папараците. След това гостите на партито станали свидетели на разгорещени дискусии, по време на които Дани припомнил на звездата от "Хубава жена" всички свои недоволства, натрупани за 18 години брак. Той обвинил Джулия, че пренебрегва семейството, флиртува с колеги на снимачната площадка и няма желание да спаси брака им.

Както посочват различни медии, семейството на Дани не понася известната актриса. Сестра му Джил Модър многократно е заявявала открито, че Джулия е "арогантна, разглезена дива", която изисква специално отношение не само към себе си, но и към децата си. Тя изисква, когато кара децата си на училище, да бъде осигурен отделен паркинг само за нея, а в училище те ядат само отбрани ястия.

Медиите сочат, че преди години двамата съпрузи са се опитвали по всякакъв начин да спасят брака си, но нищо не е помогнало. Разводът може да струва на актрисата 200 милиона долара. Джулия и Даниел са женени от 2002 г. и имат три деца: Хейзъл, Финиъс Уолтър и Хенри Даниел.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари