search icon
search icon

Нина Добрев в политически скандал

Instagram

Instagram

Актрисата не за първи път изразява мнение по тази тема

Родената в София холивудска актриса Нина Добрев се забърка в политическа полемика в интернет. Въпреки че звездата с български корени от доста време не крие симпатиите си към демократите в американската политическа система, радостта и oт избирането на Джо Байдън за президент на страната разбунва духовете.

„Ние израснахме. Научихме се. Историята няма да се повтаря. Днес направихме нова история", пише Добрев в страницата си в инстаграм, като коментарът й е към снимка, на която 77-годишният бъдещ президент и вицето му Камала Харис са вдигнали победоносно ръце на фона на американското знаме.

Само за часове коментарът на Добрев събира доста повече от милион харесвания сред феновете й. Релевантно на изключително оспорваната изборна битка, под него се натрупват и стотици отрицателни мнения, явно от поддръжници на Доналд Тръмп.

„Това няма никакъв смисъл, последните 4 години бяха страхотни за нашата страна. Само защото не харесвате кой го е направил, не означава, че напредъкът, който постигнахме, няма значение", пише един. „Положително е, че поне сега гласоподавателите на Байдън няма да изгарят градовете и да плячкосват магазини, както обикновено", язвителен е друг, явно с асоциация със скорошните размирици на различни места в САЩ.

Нина Добрев не за първи път изразява мнение по политически въпроси. Актрисата е последователна в подкрепата си за Демократическата партия и в отрицателното отношение към републиканците. По време на предишните избори Нина открито подкрепи Хилъри Клинтън срещу Тръмп в борбата им за Белия дом.

След победата на магната актрисата открито започва да го критикува за много решения на водената от него администрация. Заявява че Доналд Тръмп не се държи като президент, а като звезда от риалити шоу, която постоянно търси ефирно време.

В свое интервю звездата от „Дневниците на вампира“ признава, че понася много критики заради изразените становища и на страницата й се появяват „ужасни коментари". Добрев отбелязва, че не им обръща внимание и призовава противниците й да спрат да я следват в социалните мрежи, пише „България Днес“.

Още от hotnews

Коментари