Истински "Цицигейт" се развихря у нас! Джулиана Гани обяви, че Кристин Каменова, която претендира за най-едрогърдата дама у нас, лъже. Според малката Джулка Каменова няма толкова много кубици в пазвите си, колкото твърди. След поредната операция на гърдите си Кристин гордо заяви, че е жената с най-голям бюст в България. По думите на Каменова тя има общо 2000 кубика в гърдите си - по 1000 във всяка. Ала това не е точно така, категорична е Гани.

"Аз съм жената с най-големи гърди в България. Кристин лъже. Тя няма повече силикон от мен - обясни бе пред "България днес" Гани. - От лекаря, при когото Кристин си е правила циците, знам, че няма толкова много кубици", добави малката Джулка.
Гани не се ядосва, че всички обявяват Кристин за най-напомпаната мадама в България.

"Няма лошо в това. Всеки търси начин да се изфука някак си. Няма да си меря гърдите с никоя. Над тези неща съм. Може да си мерим интелекта", каза Гани. Джулиана, която е носителка на титлата "Мис Силикон", има почти 2000 кубика в пазвите си. Във всяка гърда е налято по точно 985. Въпреки това тя кърми бебето си. "Моят не пречи, тъй като е сложен подмускулно. Не мисля да слагам още силикон в гърдите", обясни Джулката.