search icon
search icon

Векилска скочи срещу бившия си

Instagram

Instagram

"Да се изкарваш жертва е недостойно", изригна тв водещата на БНТ

Мариана Векилска не пропусна да натрие носа на бившия си - радио водещия от БГ радио Симеон Колев, че е прехвърлил вината за раздялата им изцяло върху нея и в последните три години не спирал да я черни пред познати и непознати.

"Когато двама души се разделят, винаги има болка и за двамата, но смятам, че да се изкарваш жертва е недостойно, затова никога не съм го правила. Партньорство между мъж и жена се гради на тривиални неща - любов, доверие, споделяне. Проблеми винаги има и постепенно забавленията отиват на заден план, но тогава трябва да си ги създаваме и да ги изживеем заедно", коментира тв водещата на БНТ визирайки бащата на сина си.

Тя отново не назова конкретната причина за краха на техния дългогодишен брак, макар в светските среди да се шушука, че вината е на Векилска и става дума за нейна изневяра, пише „Ретро“.

Журналистът от БГ радио общински съветник от ГЕРБ Симо Колев бе доста по-огорчен от постъпката на Мариана и призна, че е преминал изключително тежко през тъгата, която го е налегнала след раздялата. Симо сподели, че е получавал панически атаки, налагало се дори да търси спешна помощ, а в последствие започнал да ходи на психолог, за да се измъкне от лапите на депресията.

Още от hotnews

Коментари