Певицата Веси Бонева стана майка. Това разкри самата тя в социалните мрежи. Изпълнителката на "Остани" е родила на 30 септември, но едва сега потвърди щастливата новина. "Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на д-р Алекс Кобаков и д-р Илиана Христова Мазнейкова точно в 15:27 минути!

Заедно с Явор Велчев сме на седмото небе от щастие и вече малкото ни съкровище си е вкъщи живо и здраво!", написа Бонева в социалните мрежи, с което разкри и името и пола на бебето. Тя допълни, че с таткото са на седмото небе от щастие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vessy Boneva (@vessyboneva) on

"На 30-и септември Съдбата благослови мен и любимата ми жена с най-прекрасния дар в живота ни. (...) Обичам това красиво същество с цялото си сърце! (...)

Най вече - благодаря на Весела Бонева - най-прекрасната жена, която всеки ден ми дава пример за сила, устойчивост и вяра в света - ти правиш всичко това да се случва толкова красиво! Сърцето ми тупти с нова сила!", гласи част от изявлението и на композитора Велчев по повод раждането на наследника му.