Тази година „Маскираният певец” определено затрудни повече зрителите в разпознаването на участниците. В последното предаване в събота на сцената отново се изяви Бебето, което даде нови улики за себе си. Не те обаче, а краката издадоха, че зад маската се крие Криско. Почитатели на певеца веднага ги сравниха с фотосите му от клипа с Галена и бяха категорични, че колената на Бебето и Криско са едно към едно.

Иначе и уликите насочиха към габровеца-отраснал с класика, понеже родителите му са музиканти, както и че танците заемат важно място в живота му. Hotnews.bg напомня, че приятелката му е била танцьорка. Част от зрителите продължават да се надяват, че зад маската се крие Димитър Рачков, но в петък и събота той представи своето „Забранено шоу” в Бургас.

Затова почитатели на комика отидоха в научната фантастика и обвиниха продуцентите, че са вкарали дубльор. Това категорично не е вярно, защото форматът не позволява дубльори и България може да загуби лиценза си за най-гледаното предаване този сезон, ако се реши да го направи, обясниха от продукцията за Hotnews.bg.