search icon
search icon

Сестрите в "Игри на волята" с тайна мисия

Йоана и Екатерина искат да се сближат в предаването

Шокираща тайна падна в риалитито "Игри на волята". Оказа се, че две от участничките са сестри, но тази информация не е известна на никого, освен на екипа на предаването. Става въпрос за йога и ски инструкторката Екатерина и студентката по политология в Йейл Йоана, които се състезават в конкурентни отбори. Двете са много различни и докато Йоана е гордостта на баща си заради ума и разсъдливостта, Екатерина предизвиква разочарование в него заради невъздържания си темперамент.

Йоана обаче е готова на всичко, за да се сближи със сестра си, с която в миналото много са се наранявали. Всяка от тях призна, че се е надявала отборът на другата да спечели битката за територия, за да не се наложи да гладува и да спи на студено. В крайна сметка тима на червените, към който е по-малката сестра Йоана, се класира на второ място и директно се запъти към Стопанството.

Отборът на сините, чийто представител е Катя, за втора поредна седмица ще се опита да оцелее в района на Дивата река.
Големите победители в битката са Жътварите, които си заслужиха привилегията да спят в резиденцията. Междувременно Катя и Йоана трябва да прикриват факта, че имат кръвна връзка. Студентката получи мисия да занесе тайно няколко яйца на сестра си по време на следващата битка на арената.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари