За много хора е конспирация, но Светлана Гущерова никак не подценява коронавируса. От 13 май насам, когато бе обявен краят на извънредното положение, бившата плеймейтка си прави непрекъснато тестове, призна самата тя. За щастие заразата подминава и Гущерова, и семейството й, като всички тестове досега са били отрицателни. Затова моделката не се изплашила, когато преди дни й прилошало в лятната вила, в която със съпруга й изкарали почти целия сезон.

"Имах едно прекрасно лято. С дъщеря ми и съпруга ми избрахме родното Черноморие. Всичко беше прекрасно, с изключение на неразположението, което ми развали почивката миналата седмица. От много излагане на слънце, ми прилоша и се наложи спешно да се прибера в София. Не се уплаших, че може да е коронавирус, защото постоянно си правя тестове и два дни преди да ми стане лошо, бе излязъл резултатът от последния ми тест. Всички в семейството сме здрави", коментира Светлана в интервю пред "Блиц".
Тя разкри още, че е отказала предложение да произвежда дамска козметика, а идеята да си направи бранд за пижами била на съпруга й Християн.

"Аз самата страшно много обичам пижами и съм голяма фенка. Когато някой ме пита какво искам за подарък за рожден ден, винаги казвам: "Пижама или халат!". Вкъщи дрехи не нося - все съм по халат. Идеята на Хриси ми допадна веднага. По време на карантината бях с вързани ръце, защото всичко бе затворено. Много се радвам, че първите ми модели се възприеха добре и получавам много позитивни отзиви от моите клиентки. Сега предстои да пусна междинна колекция, преди есенно-зимните модели", каза още Гущерова.