search icon
search icon

Криско дал 10 бона за Галена

Рапърът иска да задмине Папи Ханс и Азис

Колосална сума е заплатил рапърът Криско на Митко Пайнера за дуета с Галена. Повече от 10 бона е броил хитмейкърът за позволението на чалга боса да направи дует с една от звездите му. Досега Криско работеше за Галена, като направи някои от най-успешните й парчета, но дуетът между тях е първото им общо. Фолкфурията и рап певецът са готови със съвместния си проект, заявявайки, че "Красиви лъжи" ще се превърне в летен хит.

Проектът е финализиран малко преки певицата да се разболее от COVID-19 и да остане в карантина за 2 седмици. Голямото желание на Криско и Галена е да отвеят конкуренцията и най-вече дуета на Папи Ханс и Азис. Колаборацията между ромския славей и Папи беше изненадваща за всички и песента им предизвика фуроро с огромен брой гледания. Криско и Галя искат да задминат колегите си, представяйки нестандартна стиковка между чалга и рап.

"Ние сме последната държава на Балканите, която разделяме хората на слушащи рап, чалга, рок, джаз, и т.н. Аз деля музиката на тази, която ми харесва и която не ми харесва" - така Криско коментира избора си да направи дует с фолкпевицата, пише "България днес".

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари