search icon
search icon

Глория не отиде на дипломирането на щерката

Симона бе с любимия си, който майката недолюбва

Младата певица Симона Загорова се похвали с отличен успех на дипломирането си от Нов български университет. Тя взе дипломата в компанията на новия си приятел, облечена в тога, както повелява традицията. Майка й Глория не се показа на тържеството, като по този начин индиректно потвърди слуховете, че не одобрява кандидат-зет си.

Двамата пазят дистанция помежду си, а примата на попфолка никога не харесва снимки на дъщеря си, когато тя е в компанията на младежа. Тя обаче се изфука с отличния успех на щерка си в инстаграм. Симона завърши специалност “Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация “Музикален изпълнител ( поп и джаз пеене). Бакалавърската си степен е взела с 5,69, а магистърската – 5,90.

„Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!“, написа Загорова в социалните мрежи.

Във Фейсбук я поздрави и баща й – Илия Загоров. „Нямам какво да кажа, само че те обичам откакто се роди и винаги съм знаел че ще бъдеш топ! Обичам те!“, не скри радостта си той.

снимка:инстаграм симона загорова

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари