search icon
search icon

Светлана Гущерова чака второ

Плеймейтката в петия месец

Светлана Гущерова е бременна с второ дете. Тя ще дари мъжа си Християн Гущеров с още един наследник през есента. На Светлана засега не й личи много, въпреки че е в петия месец, и все още пази новината в тайна от суеверие. Освен това тя се притеснявала да не роди пак преждевременно, защото дъщеря й Анелия Добромира проплака в началото на деветия месец през февруари миналата година.

Първата й наследница е кръстена на свекървата Анелия и на свекъра й – Добромир Гущеров. Светлана пази като очите си първородното си дете и категорично отказва да го покаже пред хората, пише “Галерия”. Любопитното е, че нейната лична астроложка Мира Кунева, с която Светлана се съветва за всички важни неща в живота си, й предрекла точно кога ще забременее с второ дете.

“Мира ми каза, че в края на миналата година или началото на тази вижда, че имам още едно бебе. Тя предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче. Иначе винаги съм искала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от много години до нея и тя е предсказала важни неща в живота ми”, казва преди време Светлана пред изданието.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари