Светлана Гущерова се засегна от някои коментари в социалната мрежа, че е прекално слаба. „Харесвам те, определно си красива жена, но не харесвам анорексичния вид, който се опитваш да постигнеш!”, упрекват я фенове.

Милионерската съпруга обаче се оправдава, че нейните критерии за красота явно са различни, защото много се харесва и не иска да качва килограми. „Анорексичка не съм. Да, слаба съм и така се чувствам добре в кожата си. Ще продължавам да поддържам тази форма”, заяви блондинката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svetlana (@svetlanagushterova) on

Заради професията си на модел, младата майка почти цял живот е на диети и режими, но понякога и те не са достатъчни за постигането на съвършена фигура. Гущерова не крие, че дори и тя се страхува от бича за всяка жена - целулита. Светлана е от късметлийките, които нямат "портокаловата кожа", но въпреки това полага грижи за участъците, на които най-често тя се появява, чрез ръчни антицелулитни масажи. "За мен ръчните антицелулитни масажи са много ефективни. Препоръчвам ги горещо", коментира още в Инстаграм Гущерова. Тя явно не е фен на модерните машини за премахване на целулит и стягане на кожата, защото се подлага и на други ръчни масажи за извайване на фигурата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svetlana (@svetlanagushterova) on