Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването”Имаш поща”, има нова жена, при това имотна, чу Hotnews.bg. В телевизионно интервю той сподели, че тя е нотариус от Гоце Делчев и заради нея Филипов избягал от София. Той вече живее при жена си и дори и помага кантората, а когато има възможност се разхожда в планините наоколо.

Заради китайския вирус неговият пиано бар в столицата не работи, а все още няма достатъчно яснота как ще функционира плажното му заведение в Царево, разказа Пейо. В София се връща само за да вижда децата си. Дъщеря му, която учи в Англия, се прибрала в родината, за да изкара карантината, а синът му Кристиян е абитуриент. Той може да се похвали с отличен успех, който изненадал известния му татко.

Момчето дори успяло да отиде преди два дни на площада пред катедралата „Александър Невски” и да отброи до 12, както повелява традицията. Пейо работи по пускането на специално приложение, което има амбицията да детронира Фейсбук. Hotnews.bg припомня, че миналата година той обяви, че се е развел със съпругата си Мария след 19 години брак.

снимки:Фейсбук пейо филипов