Фики организира най-големите звезди във фолка, за да си осигури победата в „Като две капки вода”, видя Hotnews.bg. Синът на Тони Стораро и Дара водят оспорвана борба за първото място в музикалното предаване, като разликата между тях е между една-две точки, а водачът се мени след всеки концерт. Фики обаче е твърдо решен да триумфира и затова е прибягнал до помощта на звезди като Мария и ДесиСлава.

Още преди началото на вчерашния концерт двете призоваха почитателите  в социалните мрежи да гласуват за колегата им, който имаше трудната задача да се превъплъти в два образа едновременно –на Хилда Казасян и Тодор Колев. Певиците дадоха рамо на Фики, въпреки че са от различни музикални компании, което значи, че те са били помолени лично от Стораро за подкрепа, а не става въпрос за фирмена политика. Припомняме, че преди няколко концерта на Капките Hotnews.bg първи написа, че Васил Василев-Зуека вчера за първи път предупреди зрителите, че е позволено да гласуват само 10 пъти от един мобилен телефон за победителя в „Като две капки вода”.

Така той официализира слуховете, които се носят от години, че участниците манипулират вота на зрителите, като карат семейството и верните почитатели да гласуват цяла вечер за тях, така че да се окичат с победата в края на шоуто. Зуека бе категоричен, че едва 10 кликвания от един мобилен номер се броят, но пък предупреди, че всяко следващо може да бъде таксувано. Тази година подозренията на зрителите за манипулация се насочиха към Фики. „Ограничи ха SMS-те на ци……те и класацията стана по-обективна. Сега и Фънки трябва да се откаже от шуменския си фаворит”, пише Галина Иванова вчера след новината, съобщена от Зуека.

снимка:инстаграм мария и фейсбук като две капки вода