След като днес по-рано стана ясно, че са задържани извършителите и поръчителите на зверския побой над журналиста Слави Ангелов преди месец, се появи информация, че сред тях е и ММА боецът и боксьор Даниел Илиев. Младежът нашумя напоследък покрай връзката си с поп певицата Гери-Никол. Отношенията им лъснаха, след като стана ясно, че двамата са на романтична почивка в Тайланд в началото на годината.

HotNews се опита да се свърже със спортиста, но телефона му е изключен, което до голяма степен потвърждава информацията на Лупа, че именно той е сред арестуваните бандити. Сред тях били и други представители на ММА средите, а именно Павел Георгиев и Любо Делев, както и боксьорът Бисер Митрев. Всички са от от агитката на фен клуба на "Левски" - "София Запад" и са заподозрени и за други поръчкови побои като този над служителя на "Левски" Цветан Вълчев. Освен тях се разпитват още няколко техни приближени заради зверския побой над Слави Ангелов. Делев и Георгиев обаче не са поръчители на престъплението. Те са сред тарторите на футболните хулигани. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Спецакция по залавянето на бандата бе проведена днес в София под надзора на Специализираната прокуратура. Масирано полицейско присъствие имаше в района на улица „Черковна“ №20. На място дойдоха главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani.Iliev (@danii.iliev) on

Слави Ангелов беше пребит пред дома си на бул. "Дондуков" на 17 март от двама души с маски, а трети е снимал побоя. Журналистът беше приет в болница ИСУЛ, където му бяха направени няколко операции. Извършителите на побоя се издирваха оттогава.