Дъщерята на Юлиан Вергов навърши пълнолетие. По този повод актьорът сподели трогателна снимка с малката Алена, на която двамата са легнали върху пясъка на слънчев плаж. "А днес вече на 18", гласи посланието към кадъра. Лайковете заваляха и вече надброяват над 12 000. Автор на снимката пък е колегата му Владимир Карамазов, стана ясно от коментар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julian Vergov (@julianvergovofficial) on

Зеленооката Алена обожава екстремните спортове и по всичко личи, че се е метнала на баща си. От малка се увлича по скейтборда, с чиято помощ често се придвижва из улиците на града. Заменя го единствено през зимния сезон, когато за удоволствие кара неговия "побратим" - сноуборд. Страстта ѝ обаче има определена цена, през годините тя е чупила лявата си ръка 5 пъти, дясната - 3, а десния си крак - 2 пъти.

Верговата щерка се увлича и по киното,  и театъра. Дори има изяви на тези поприща. Има епизодично участие в сериала "Откраднат живот", но до момента още не се е престрашила да се запише в актьорска школа. Затова пък татко й винаги помага, когато предстои кастинг за продукция или реклама.