search icon
search icon

Съседи пропищяха от Гери Малкоданска

Синоптичката ремонтира ударно апартамент, подарък от любимия

Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска е напът да се превърне в най-омразната персона за съседите си. Къдрокосата красавица и половинката й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев използвали извънредното положение,за да ремонтират дома си. Повечето от комшиите на водещата на прогнозата за времето обаче прекарвали времето си затворени вкъщи и вече луднали от шума, който идвал от апартамента на вип семейството.

„От един месец сме тероризирани вкъщи от непрекъснат ремонт със зверско разбиване и къртене. Уж се спазват часовете за почивка, но целият блок сме вдигнати на „Ура” постоянно, особено сега, когато всички сме си вкъщи. Гери Малкоданска най-накрая благоволи да се включи във вайбър дискусията и да ни помоли да проявим търпение и разбиране, защото ако не го довърши в срок, остават без жилище”, оплака се гневна съседка на синоптичката. Видът на апартамента обаче бил такъв, че предполагал ремонтните дейности в него да утихнат чак след около 2 месеца.

„Тук направо не се търпи! Чука се и се блъска от сутрин до мрак. Тази госпожица явно смята, че за нея законите не важат”, пали се пенсионер, който живее на долния етаж в кооперацията. Бесни съседи вече сигнализирали в полицията и в общината за невъобразимия шум, който се вдигал.

Според запознати, апартаментът бил подарък от Алекс за Гери преди година и половина, а поводът бил раждането на първородния им син Лео. Дизайнерът я сюрпризирал навръх Свети Валентин, връчвайки й нотариален акт на нейно име. Луксозното жилище било само 68 квадрата, но пък разполагало с просторна градина на покрива на блока. Докато кипял бурния ремонт, Алекс, Гери и едногодишният им син Леон обитавали друго жилище на Ковачев.

Архитектът нашумя преди няколко години със своя рубрика в светското предаване „Модерно”. Негово дело е обзавеждането в много ресторанти, барове, къщи и яхти на милионери. Преди да се уреди с рубрика в Би Ти Ви, той обзаведе и жилището на Гала директно в ефира на телевизията. Сега обаче искал да докаже майсторлъка си и в собственото семейно гнездо, пише Уикенд. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари