Руса пиарка е в дъното на раздялата между поп певицата Дара и гаджето й Живко Гличев, научи първа „Галерия“. Звездата от „Като две капки вода“ и приятелят й са се разделили преди няколко месеца, след като Живко й кръшнал със знойната Елизабет Китова. Дара никога не е афиширала връзката си с Живко. Тя имаше сериозни отношения с пеещия поет Константин Трендафилов-Папи Ханс преди няколко години, но след раздялата им певицата спусна завесата над личния си живот.

С Живко се запознали преди 2 години и връзката им бързо станала сериозна. Двамата бяха заедно на романтично пътешествие в Париж, откъдето Дара се поддаде на емоцията и пусна една-единствена снимка с него. Фотосът предизвика бурни реакции и певицата побърза да я изтрие. Тогава стана ясно и кой е въпросният щастливец - хип-хоп диджеят от формацията „Dope Zoo”.

„Обича да си пийва повечко алкохол, посяга и към забранени вещества, но като цяло е добро момче“, описват го хора от обкръжението на Дара. В един момент обаче пороците му запознали да дразнят певицата и кавгите между двамата зачестили. Така се стигнало и до изневярата му с Елизабет преди няколко месеца.