Д-р Тасев от "Отчаян живот" има ново убежище и това е столичен гараж. Причината актьорът Наум Шопов да се настани като лек автомобил е манията му за фитнес, а добри съседи решили да го зарадват предоставяйки му помещение, което да оборудва като спортна зала, научи HotNews.

"Всеки ден спортуваме в гаражния фитнес, много ми липсваше спорта", обясни той пред Гала и отправи специални благодарности към съседите, които сбъднали мечтата му в този момент на пандемия. За да има един пълноценен фитнес, приятели пък му услужили с всякакви уреди за успешни тренировки. "Осъзнавам, че звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и реално да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо. Просто ми е нужда", каза Наум.

Младото семейство Теа и Наум вече вкарват фитнеса и в лайфстайла на бебето. "Амая също тренира, всяка сутрин й правим тренировки. Раздвижваме ръцете, краката, учим я да се изправя, да лежи по корем. В началото много не обичаше да стои по корем.... Научи се вече и да се обръща сама", обобщи щастливият татко.