Шефът на щаба за борба с коронавируса ген.Венцислав Мутафчийски успя да удари в земята всички певци, актриси и плеймейтки, като се появи едновременно, при това в най-гледаното време, по двете национални частни телевизии Нова телевизия и bTV. Подобно нещо се случва за първи път в най-новата ни история и е мечта за всички ВИП-аджии.

Генералът бе участник в специално предаване, посветено на болестта, които двете медии решиха да излъчат по едно и също време-четвъртък след централните новини. От Нова телевизия уточниха, че при тях участието на генерала е на запис в началото на разговора с него, а bTV специално сложи надпис: „на живо”, за да подчертае, че най-търсеният гост в държавата е при нея в този момент.

Участието на генерала се превърна в хит в социалните медии и стотици потребители започнаха да споделят снимки от участието му и да коментират конфузната ситуация. Те се пошегуваха, че в едната телевизия е музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи, който е почти абсолютен двойник на генерала. 

снимки:фейсбук