Любопитно
Протеже на Биляна Йотовска в "Мастършеф"
28 февруари 2020 | 11:44
Как еротичната моделка и танцьорка Кристина Казакова получи престилка като една от най-добрите хоби готвачки в страната?
Протеже на Биляна Йотовска се намърда в „Мастършеф” с най-обикновени мъфини, които всяка средно статистическа домакиня прави на конвейер. Фенове на шоуто са потресени как еротичната моделка и танцьорка Кристина Казакова получи престилка като една от най-добрите хоби готвачки в страната, независимо от орловите си нокти и твърде спорните качества на десерта, който поднесе на журито.
Единствено шеф Андре Токев бе достатъчно честен и откровен с кандидат-мастършефката, за да ѝ каже, че мъфините ѝ просто не стават за подобно състезание. Изкусителната брюнетка се появи пред журито още в първия епизод на кулинарното предаване в понеделник вечерта. И показа любимите на повечето фенове на здравословното хранене кексчета с фурми и брашно от лимец. Подобни десерти напоследък се бъркат в почти всяка българска кухня, в която шетат домакини под 40-годишна възраст, защото освен модерни, са и изключително лесни за приготвяне. Никоя от въпросните дами обаче не се е сетила да ги занесе на Петър Михалчев и Силвена Роу, за да им вземе акъла и да влезе в „Мастършеф”. Защото едва ли това би било възможно, освен ако въпросната домакиня не е еротична моделка и танцьорка.
А гордата притежателка на бяла престилка от „Мастършеф” е сваляла дрехи и задръжки за фотосесии в някои от най-популярните мъжки списания в страната. „Уикенд” умишлено спестява въпросните кадри на читателите си, но публикува достатъчно други, които дават ясна представа точно с какво се занимава г-жа Казакова.
Тя е първата носителка на титлата „Най-хубаво дупе” в България, която след местния конкурс спечели и световния, проведен през 2007 г. Именно затова по онова време пресата я нарече Мис Дупе. Пред камерите на „Мастършеф” госпожата обяви, че конкурсът всъщност не е бил за дупе, а за „най-хубаво тяло в света”. Но това не е вярно.
Въпросният конкурс бе организиран от популярна марка бельо и имаше за цел да популяризира фирмата. Той класираше именно дупетата на участниците в категория „Мъже” и „Жени”, защото въпросната марка произвежда основно долни гащи – бикини, боксерки и прашки. Участниците в конкурса трябваше да дефилират, покрити именно с тези текстилни артикули, за да ги рекламират. Наградата за победителите бе 10 000 евро, рекламен договор и застраховка на задните части.
И до днес в интернет могат да се открият достатъчно доказателства, че Кристина е печелила именно този конкурс, а не състезание за „най-красиво тяло”. По онова време тя е само на 19 години. На следващата година същия конкурс в България печели Биляна Йотовска, която обаче не успява да се представи толкова успешно и на световното състезание. Затова пък прави своя танцова програма по нощните клубове и предлага на Криси да се включи в нея.
В рамките на шоуто кандидатката за титлата „Най-добър хоби готвач в България” се вихри почти гола из заведения в страната и чужбина. Междувременно успява да се омъжи и да роди син, който към днешна дата е 7-годишен. Днес Йотовска е успешна бизнесдама, която често гостува в „Мастършеф”, за да показва собствените си здравословни рецепти. А Криси очевидно се опитва да ги приготвя.
Какво накара Петър Михалчев и Силвена Роу да я одобрят за шоуто, е загадка. Самите те признаха, че мъфините на танцьорката не са нищо особено. Феновете на формата пък са втрещени от орловите нокти на Кристина, които са забранени във всяка нормална кухня, защото са нехигиенични.
„Абсурдно е в такъв формат – с мъфини. И цялото това пиполене с ръце е кошмар”, е мнението на зрителка, споделено на официалната фейсбук страница на шоуто. „Оставаше само накрая да си оближе пръстите”, коментира друга. „Моята снаха прави такива мъфини на 10-месечния ни внук за закуска... Мноооого по-качествени! Но за „Мастършеф”! За ноктите изобщо няма да коментирам!”, е друго мнение от страницата на предаването. Зрителите очакват от Кристина да отпадне още в следващия етап на състезанието, а от журито – да не прави други подобни гафове.
Коментари