Рап изпълнителят Венци, познат на всички от дуото Павел и Венци Венц, се похвали с ново гадже, а снимките му в социалната мрежа бързо грабнаха вниманието на последователите му. Екстравагантният рапър вече се хвали с красива блондинка до себе си, която засега показва само в няколко снимки в личния си профил. Хубавицата се казва Деа Ангелова и според информацията е балерина в известен наш балет.

На снимката влюбените се намират в Ница, а това, което прави впечатление е, че двамата са с еднакви маратонки. Очевидно освен еднакъв вкус, двамата имат и еднако виждане за бъдещето, защото връзката им се развива доста динамично отбелязват от Блиц.

Любопитна подробност е, че с майката на дъщеря си Агуая - Мелани рапърът е в отлични отношения, дори признава, че двамата са най-добри приятели. "Не вярвам, че стереотипът "мъж и жена" трябва да съществува в моята реалност", обясни преди време дуетната половинка на Павел и допълни, че предпочита в отношенията с половинката да няма лъжи. "Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват: "Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми" и след 2 години примерно да изчезнат, както е направил моят баща".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on