На 53 години стана Гала с шумно парти в студиото на „На кафе”, което я разплака. Предаването, което води, започна с музикален поздрав от Рафи, който тази седмица е гост- коментатор в предаването. С песен се включи и Тита, която досущ като Мерелин Монро изпя „Честит рожден ден”, както актрисата прави това за американския президент Джон Кенеди преди повече от половин век. Тита обяви Гала за президент на всички водещи.

Любо Киров й отправи покана за дует, преди да отлети за турнето си в Америка, а актьорът Александър Сано я покани на шега да се снима в продължението на филма „Диви и щастливи” с букет в ръце. В поздравите се включи конкуренцията в лицето на Деси Стоянова и Александър Кадиев, които започнаха „Преди обед” с мили думи към колегата си.

Рожден ден днес празнува и репортерката в „На кафе” Зейнеб Маджурова, която за първи път се показа в социалните мрежи, след като роди първото си дете. Тя се щракна с торта с името на бебето си Мириам и показа завидна форма след раждането през ноември миналата година. Тя призна, че ще празнува в тесен семеен кръг. Репортерката кърми все още, така че не може да спретне голямо парти. Тя е изцяло посветена на дъщеря си, която родила със секцио.

снимки:инстаграм зейнеб маджурова и нова телевизия