Войната между Деси Тенекеджиева и Джийсън Брад Люис продължава. След изцепките на актрисата миналата седмица в "Черешката на тортата", екстравагантният режисьор й завеща огромен вибратор. Посланието му към Тенекеджиева е повече от ясно - "Да укроти превъзбуденото си състояние по време на Черешката".

Как всъщност се стигна до този армаган от риалити чешитът? Джийсъна най-напред разбуни духовете със снимка от вечерята у Фънки. На кадъра се видя мобилен телефон с опънати върху екрана му, две дебели, наподобяващи кокаинови лини. След бурята от емоции, които предизвика фотосът, самият той призна, че коката се е появила след обработка на фотошоп.

Но дотук изцепките на Брад Люис не приключват. Сега пък показа кадър, на който позират с Деси, направен при гостуването у актрисата. Тенекеджиева го раздава много работно, забила се пред лаптопа, вместо да обръща внимание на гостите си. А в ляво на кадъра се перчи огромен вибратор, разположен на шкафа. Поредната шега от страна на участника, нашумял покрай "Х Фактор" не се прие радушно от засрамената Деси Тенекеджиева. Тя вдигнала луд скандал на дружката си и той светкавично изтри кадъра от социалните мрежи.