"Цял ден днес ми звънят за тази простотия... Ами не е вярно, не сме шмъркали кокаин! Аз си имам достатъчно пороци, този не е сред тях. Иначе пържоли и готино уиски не отказвам. Не мога да разбера само защо това момченце се прави на интересно и лъже така долно. Пълна идиотия, да ти кажа".

Това заяви пред Lupa.bg Димитър Ковачев-Фънки само ден след като друг участник в "Черешката на тортата" - Джийсън Брад Люис, публикува снимка от вечерята в дома му. На фотоса се виждат две линии кокаин, начертани на дисплея на мобилния му телефон, за което HotNews писа първи.

Изцепката породи буря от негативни реакции. Публична тайна от години е, че другите двама участници в това издание на "Черешката" - Константин и Жана Бергендорф, системно злоупотребяват с "бело". За Фънки до този момент нямаше такива данни, въпреки че в последните 2 години той е неотлъчно в компанията на Коцето и осъмва в чалга клуба му.

По-късно в четвъртък вечерта Джийсън Брад Люис обяви, че си е направил шега и публикуваната от него снима е монтаж. Той пусна нова версия на фотоса, на която линии с кока не се виждат. Появиха се обаче съмнения, че може този път фотографията да е допълнително обработена.