Оперната певица Весела Нейнски разплака плеймейтката Дениз, но сълзите й бяха не заради омразата, която цари в компанията на „Черешката на тортата”, а заради вечната песен „Хубава си моя горо”. Весела агитираше всички участници в кулинарното предаване да опазват дърветата и дори подари череши-фиданки на всеки от тях. В тон с дара, тя пусна и свое изпълнение на възрожденската песен, а Дениз не можа да сдържи сълзите си от вълнение.

Държанието й трогна спортния журналист Камен Алипиев, който като истински джентълмен защитава най-младата участничка винаги. Иначе подобна компания, която е смразена в отношенията си, отдавна не бе събирана в „Черешката на тортата”. Петимата трудно прикриват неприязънта си, но вчера домакинята Весела си позволи да вземе чинията на Наско Месечков и го остави без храна. Причината-вечните забележки на танцьора, чието държание преминава границата. За войната между двете плеймейтки Hotnews.bg вече писа, а вчера оперната певица също бе засипана с критики от сътрапезниците си.

Те не одобриха решението й да не говори за личния си живот, въпреки че бе обявила пижамено парти, което пък предполага по-свободно и непринудено отношение. Феновете пък се вбесиха на решението й да загърне фиданките в хартия като националното знаме, което по закон си е подсъдно.

снимка:фейсбук черешката на тортата