"Отличен 6" получи Светлана Гущерова за Коледната елха, която е украсила за семейството си в навечерието на празниците. Моделката впечатли последователите си в социалните мрежи с изключително красиво и луксозна дръвче. Близо двуметровата елха буквално е отрупано с украшения. И то не просто обикновени играчки, а топки, покрити с камъни, гирлянди с перли, панделки, ботушки, даже и орхидеи за разкош.



Предстоящото Рождество Христово ще е първото, което Светлана и съпругът й Християн ще посрещнат заедно с плода на своята любов - дъщеря им Анелия-Добромира. Младата майка отбеляза и рождения си ден с емоционално признание: "Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда - да обичам и да бъда обичана.

От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си пожелавам две неща - здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me!"

снимки:инстаграм светлана гущерова