Бутиково парти в чест на Света Анна - покровителката на дъщеря им Анелия-Добромира, спретнаха вчера Светлана и Християн Гущерови, видя HotNews. Празненството е било в един от най-луксозните ресторанти в столицата, стана ясно от няколко сторита, които моделката качи в Инстаграм. В залата преобладаваха златистите интериорни решения, а празничната маса бе украсена в типичните за момиче цветове - бледо розово и лилаво.


Малката Анелия-Добромира, която е кръстена едновременно на баба си и дядо си по бащина линия, получи от родителите си и красива торта на 2 етажа, декорирана със слончета. А за всеки от гостите имаше специален подарък - бутикови бисквити с името на г-ца Гущерова. 

Последователите на Светлана в социалната мрежа с интерес следяха сторитата й с надеждата най-после да зърнат именичката, която се роди през февруари тази година. И на вчерашния й празник обаче малката красавица не бе показана.

"Мило наше дете, наше щастие, сърце наше! Днес е твоят празник, но празникът е двоен за нас, твоите родителите, защото откакто избра нас за свое семейство, животът ни се изпълни с безкрайна любов! Бъди здрава и нека Света Анна те закриля по пътя ти! Нека невинните ти детски очи винаги искрят от радост, върви ръка за ръка с късмета през живота! Носи името си с гордост! Честит Имен ден! Обичаме те!", написа Гущерова в профила си от свое име и от това на съпруга си.

снимки:инстаграм светлана гущерова