Анонимният илюзионист Велизар Бамбалов взе ума на зрителите на "България търси талант" с предложение за брак. Любен Дилов подчерта, че са станали свидетели на много добър номер с артистичен маниер и го насочи да познае и комбинацията в тотото. Катето Евро и Ицо Хазарта опитаха да разгадаят тайната на номера му, останали в почуда как е възможно.

За финал магьосникът поднесе още две изненади на журито и публиката – той свали маската си и направи предложение за брак на приятелката си Нора пред погледите на над 1 256 000 зрители. Предложението му обаче не го изпрати на финал, където отидоха други двама участници. На 15 декември феновете ще могат да проследят финала на спектакъла и онлайн на talant.btv.bg в 360-градусово видео на компютър, телефон или таблет, дори с VR очила. Технологията ще пренесе потребителите на сцената на предаването, където те могат да видят всички ексклузивни детайли от подготовката за изпълнението, представянето на участниците, реакциите на публиката и журито.

Феновете изпратиха мажоретен състав „Мистерия“ на финала на „България търси талант“ по bTV с най-висок вот на последния полуфинал на живо вчера. Журито гласува единодушно за танцьорът Реми Тоин, въпреки възхищението си към труда и възможностите на танцуващите майки в „Ерго денс“. 19-те зашеметяващи момичета от Пазарджик, които впечатлиха с изящната си „гарванова приказка“ и уникален синхрон, както и и хореографът, който отново създаде шоу от световна класа и взриви залата, ще се присъединят към носителите на златни бутони и фаворитите на зрителите в голямата битка за 50 000 лева в неделя