Рапърът Атанас Колев е възмутен от слуховете, че прибягва до различни опиати. В лайв чат в социалната мрежа Инстаграм той категорично опроверга тези твърдения, видя HotNews. "Защо казват, че съм наркоман?! Та аз не съм използвал никога каквито и да било наркотици, дори не пуша и трева. Моят наркотик е наргилето", откровено заяви красавецът.

Хип-хопърът очевидно е едно голямо изключение за представитлите на рап средите, където както се знае е типично явление да се пуши марихуана или пък да се взимат по-сериозни наркотици.

Пред феновете си Наско отговори и на въпроси от рода "Защо говориш бавно?" - Говоря бавно и аз не знам защо. Просто така говоря, отсече без да се засяга той.

За финал победителят от последния "ВИП Брадър" сподели, че скоро ще издаде доста нови проекти. "Добрата новина е, че завършвам парче, ще снимам клип към него и до края на декември ще го завъртя заедно с още една песен. Леко ще загатна и още нещо... Искам следващите месеци да пусна албум. Това е една крачка, която трябва да направя вече. Защото никога досега не съм пускал голямо количество музика, което да покаже богатата палитра, която аз мога да ви дам като изпълнител", заяви най-непрежалимия любовник на Мария Илиева.

Брадърът беше попитан и дали би направил парче с Папи Ханс, с който в риалити формата на Нова телевизия демонстрираха приятелство. Отговорът обаче изненада всички: "По-скоро с Тони Стораро бих направил дует", отсече тийн любимецът, с което подсказа, че с авера му отношенията са се разсъхнали.