Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в "Маскираният певец". Близки до него са категорични, че веднага щом чули гласа на маскирания участник, били убедени, че това е Стойко. Бившият футболист на ЦСКА все имал планове в събота вечер и не си вдигал телефона с часове. Именно в първия ден от уикенда се излъчва предаването. Когато го питали какво има да прави, той всеки път се измъквал с различен довод. И видимо се изнервял от постоянните въпроси.

Ивайло Захариев напусна жена си

Във визитката си Шапката даде голям жокер на панелистите и публиката, който само Гала успя да разгадае. В първото видео Шапката призна, че 15 години не е слизал от педалите. И докато говори в клипа, се вижда как кара колело. Всеизвестен факт е, че Сакалиев вече е колоездач. Зад гърба си дори има няколко участия на международни обиколки. След края на футболната си кариера той се насочи именно към въртенето на педали.

Гала разкри кой е Гарванът

"Татко много искаше да стана колоездач. Трябваше да избирам между футбола и велосипеда. Затова и след като приключих кариерата си, се насочих към любимия на татко спорт", признава Стойко.

На сцената се вижда, че Шапката е доста подвижен, което е нормално за бивш спортист. Пънк версиите на парчетата, които изпълни, са все в любимия му жанр. Шапката показа и че има умения в пеенето. За никого не е тайна, че Сакалиев е роднина на фолкпевицата Гергана и двамата са много близки. Освен това Шапката призна и че е огромен фен на футбола, предава България днес.