search icon
search icon

Благой Георгиев: Тежко ми е

инстаграм

инстаграм

Имам оферти да се върна във футбола от Русия, призна спортистът

Благой Георгиев призна, че иска да се върне във футбола и дори има няколко оферти от руски клубове. „Не съм спирал да тренирам, правя го всеки ден с приятели”, обясни спортистът в първото си телевизионно интервю след като стана баща пред bTV. 

Той обаче ще продължи да се занимава и с мода, с която стартира преди няколко месеца. Сам измисля моделите си, които определя като нестандартни с помощта на Златка Райкова. „Тя е човек, на който винаги можеш да се опреш, да разчиташ и ми го е доказала много пъти”, обясни Георгиев. Джизъса призна обаче, че му е тежко, че има още три деца от три жени.

„Не съм планирал така да се стече живота ми, но това е съдба. Старая се да прекарвам много време с децата ми, даже училището им е близо до нас и отскачам в голямото междучасие, за да ги видя”, обясни футболистът за отношенията си с Йоанна и Давид, които живеят в България. Той обаче не спомена сина си от Есмер Омерова, който е с майка си в Москва. Спортистът се зарече, че спира с татуировките, след като обаче изрисува и името на новия си син върху тялото. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари