Актьорът Башар Рахал е подал оплакване в полицията заради тормоз и закани по телефона. В ранния следобед в неделя той получил обаждане от непознат номер. Мъжки глас търсил Иван, при което Башар отговорил, че няма такъв. Това обаче разгневило непознатия събеседник, който започнал да ругае актьора и да сипе закани.

След като Рахал затворил, той получил няколко заплашителни SMS-а от същия номер. В тях пишело „знам кой си”, споменавало се и името му, имало и още заплахи. Притеснен от неочакваната агресия, роденият в Дубай от баща ливанец и майка българка популярен актьор и любимец на дамите, подал жалба в полицията.

Потърсен за коментар, Рахал лаконично заявил, че не иска да коментира случая. Според запознати, най-вероятно заплахите са свързани с някоя жена, която актьора е задирял. Публична тайна е неговия слаб ангел и непрекъснатите му флиртове с популярни и нетолкова популярни госпожици. "Сигурно е закачил нечие чуждо гадже или пък дъщеря", коментират в арт средите, цитира Lupa.bg.

Актьорът, който на 20 октомври ще навърши 45 години, се готви за премиерата на филма „Завръщане”, чиито продуценти са той и Ники Илиев.