Дъщерята на покойния бос Филип Найденов – Фатик, Александра се отдаде на почивка на плажа на Лео ди Каприо. Заедно с приятелката си, манекенката Кристина Милева, Александра Тюркмен реши да си подари ваканция по женски на екзотичния Миконос. Двете хубавици не за първи път избират гръцкия остров за своите воаяжи. Мястото е предпочитано от световни звезди като Леонардо, Брус Уилис и много други.

Миналата година щерката на Фатик отново бе на почивка на тузарския остров, но заедно с майка си и сестра си Адриана. Тогава трите отседнаха в баровски комплекс, където плащаха по 8 бона на вечер и се глезеха в невероятен лукс.

Дамите си поръчаха апартамент с три спални, собствен басейн, открита релакс зона в дневната и други екстри. Разходите за морската ваканция били платени от майката на двете момичета, тъй като целият му бизнес премина в нейни ръце след смъртта му, пише „България днес”.

Кристина Милева

За голямата дъщеря на Фатик – Александра, се знае само, че е разпоредител в нощно заведение в Ню Йорк и опитва да се наложи в модния бизнес. Но за разлика от миналаната година, този път тя и приятелката едва споделиха две снимки от ваканцията си, криейки с кого още се забавляват. Миконос е любимо място на много звезди от шоубизнеса. И редовно се посещава от артисти като Ди Каприо, Адриана Лима, Брус Уилис и други.