Една от най-популярните (и доста скандални) двойки у нас – Миглена Каканашева и Румен Рончев се врекоха с татуировки. Дизайнерката не пропуска случай да тръби колко е влюбена в транспортния бос, а днес двамата увековечиха любовта си навръх рождения ден на Каканашева, като си направиха татуси. Новината съобщи самата дизайнерка, като публикува снимки на стори в личния си профил в Инстаграм.


Надписите са скрити под марля, а Каканашева събуди още повече любопитството на своите последователи, като им отправи запитване дали могат да познаят какво си е татуирала. От кадрите се вижда, че посланията са изрисувани от вътрешната страна на краката на Мегз и Рончев, малко над глезена.

Мегз навършва 29 години и се определя като едно щастливо момиче. Тя явно е забравила драмата с татуировка на нейна почитателка от 2016 година. Тогава социалните мрежи гръмнаха заради заформилия се скандал между фолк дивата Рени и дизайнерката.

Мегз запази мълчание, след като фолкаджийката разказа за възмущението на една родителка, чиято дъщеря има за кумир дизайнерката и е решила да се татуира подобно на нея. За жалост, забраната на майката не е спряла малкото момиче да намери пари и да отиде при неизвестен татуист, който предлагал услугите си евтино. По време на рисуването обаче девойката е получила инфекция и е била на косъм от смъртта. Певицата Рени застана на страната на загрижената майка, а Мегз бе защитена от Златка Димитрова. Можем само да се надяваме, че този случай няма да се повтори.