„В прекрасни отношения сме с Асен. Изключително ми е близък. Още когато се видяхме, имах чувството, че го познавам от хиляди години. Случвало ли ви се е такова нещо, сякаш приятелството е факт още от първата минута, от първите разменени думи с някого? Не подлежи на съмнение и на проверка във времето, просто е факт. Много е странно наистина. Той си е моята сродна душа.

Но между нас никога не е имало повече от приятелски чувства. Не съм била гадже и с никой друг от сериала”. Това заявява в интервю 22-годишната Калина Иванова, която изгря в ролята на Симона в популярния сериал "София ден и нощ". Макар всички актьори в продукцията да бяха аматьори, те се радват на популярност сред младежите. Като малка Калина посещава детска актьорска школа, а сега следва "Кино и телевизия". Брюнетката и любимка на зрителите дава първото си интервю след "София ден и нощ". В момента тя снима нов онлайн сериал заедно със своя колега - Кристиян Кирилов, познат като Митака в същата продукция.

В момента тя развива и бизнес със студио за красота. Това ме движи в момента, влагам цялата си енергия, любов и време, за да се случат нещата, както съм си ги намислила. Иска ми се по-нататък да развия мястото по оригинален начин, не просто като студио за красота, а като нещо повече. Обожавам комуникацията с хора, искам да дам на студиото това, което нося в себе си - много настроение, вдъхновение и положителен заряд. 

източник:"България днес"