search icon
search icon

Ще смени ли Къци Слави?

Facebook

Facebook

Враждата между двамата шоумени не е от вчера

Къци Вапцаров опроверга слуховете, че ще сменя Слави Трифонов. Бившият водещ на "Риск печели, риск губи", определи като пълен абсурд мълвата, че заема мястото на Дългия. След като шоумена обяви, че слага край на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха да заемат мястото му. Къци обаче не е сред тях и няма възможност да го направи нито като водещ, нито като продуцент.

Същото потвърди и бившия водещ на предаването „По-по-най” Бате Енчо, който се оплака, че в ефира имат нужда от повече детски предавания, но явно медиите не са заинтересовани от такива. „Не знам каква е причината. Много често хората ми казват, че им липсва подобен продукт”, споделя обичаният актьор, цитиран от България днес.

Иначе враждата между Слави и Къци Вапцаров не е от вчера. Шоуменът никога не е криел, че заради Дългия е бил принуден да напусне телевизията и да спре шоуто си през 2005 година. „Предаването ми имаше висок рейтинг, но те се наложиха тогава”, казва Къци. Оттогава той няма собствено предаване, а според запознати, с удоволствие би си върнал на Слави за това, но в момента просто няма такава възможност. 

Още от hotnews

Коментари